Historie

Balling hunde og kattepension

Spøttrup dyreinternat

 

Historie Balling Hund & Kat

 

Balling hunde-& kattepension har eksisteret siden 1988 og modtager vaccinerede hunde og katte i pension, hvis ejeren skal på ferie, eller der på anden måde opstår en situation, hvor der ikke er nogle til at passe dyrene.

 

Her er store og lyse bokse med løbegårde og volierer. Husene er vinteropvarmede, og der er ugentlig dyrlægetilsyn. I omsorgen for den enkelte hund/kat bygger vi på mange års erfaring med og interesse i dyrene.

 

Dyrenes beskyttelses Internat, Spøttrup har eksisteret siden 1994 og beskæftiger sig med at finde nye hjem til hunde og katte. Mange mennesker står pludselig i en situation, hvor man ikke kan beholde sit dyr. Måske er ejeren blevet syg eller er død -. En familie skal skilles, et familiemedlem udvikler pludselig allergi, og så kan man ikke beholde familiens dejlig hund eller kat.. Hunden er dyrlægekontrolleret, vaccineret og chipmærket. Kattene er ligeledes dyrlægekontrolleret, øretatoveret og vaccineret, og de voksne er neutraliseret.

 

Fotos og beskrivelse af de dyr, vi har til formidling kan ses her

 

Personlige erfaringer:

 

Jeg har haft opdræt, udstilling, lydighedsprøver og markprøver (Dansk Kennel klub & Dansk Retriever Klub) af golden retrievere og labrador retrievere siden1974.

Træner i DCH siden 1996

Diverse kurser i lydighedstræning – agility – adfærdsproblemer og ernæring.