• Hundepension

  Et dejligt ferieophold for din hund

  Vi har 35 års erfaring med pasning af hunde. Vores hold af kompetente og dygtige ansatte har alle flere års erfaring, med pasning af dyr. Fælles for os alle har vi en stor kærlighed til hunde og katte og vil gøre alt for at din bedste ven, får så godt et ophold hos os som muligt.

  Eventuel sygdom vil straks blive behandlet af pensionens tilsynsførende dyrlæge, eller hvis det er muligt, hundens vante dyrlæge.

  Vi vil gerne sikre at du og din hund får den bedste oplevelse med os, vi har derfor herunder beskrevet pensions forløbet, vi kommer med gode tips. Hvis det ønskes at bese pensionen, inden et evt. ophold, eller hvis i har spørgsmål, er i velkomne til at ringe til os på tlf: 97564517

  Se vores priser her

En dag i pension

Sådan vil en normal dag i pensionen foregå

 • Pensionens døgnrytme:


  07.30-12.00
  Vi gør rent og rydder op.
  Alle fodres, og får rent vand og bliver luftet.

  12.00-16.00
  Hundene og kattene har ro.
  16.00-19.00
  Hundene får evt. mad og drikke og bliver luftet.

 • Kost:

  Kosten består af kvalitetsfoder fra Eukanuba
  eller Royal Canin. Vi har også f.eks. ris, dåsemad,rugbrød, leverpostej o.a.

  Der må også gerne medbringes eget foder.

  Der fodres 1 gang daglig - ønskes noget anderledes, gør vi gerne dette efter aftale.

 • Motion og Kontakt:

  Hunden har flere gange dagligt mulighed for kontakt med os.

  Den vil få rig lejlighed for motion, ved gåture med os, eller "frit løb" i vores friluftsarealer, som består af to store hundeskove, hvor hundende rigtig kan få lov til at boltre sig, og få løbet en masse energi af sig.

 • Når din hund skal i pension

  Praktisk information og gode råd

  Der kan være mange årsager til at man skal have sin hund i pension, flytning, rejser, eller noget helt tredje.

  Der er ikke noget forkert i at sende sin hun i pension, uanset hvad grunden så end måtte være, da det ofte kan være det bedste for hunden, da vi har nogle rigtig gode ferciliteter til din hund og et fantastisk personale som alle står klar til at give din hund et rigtig godt pensionsforlæøb.

  Under sit ophold hos os har din hund rig mulighed for nye indtryk og stimuli. Det er således normalt at nogle sover lidt ekstra de første dage efter hjemkomsten - det skyldes at de har haft er aktivt ophold hos os.

  Ligeledes kan det forekomme, at enkelte hunde "ændre stemmer", afhængig af hvordan og hvor meget stemmen er blevet brugt. Dette er forbigående.

  Når din hund skal i pension, kan der være nogle praktiske ting der er vigtige at huske, vi har samlet nogle gode råd og praktiske informationer så det er nemmere for dig.

 • Hundeferiemave.

  Forebyggelse og behandling

  Hvordan forebygger man og hvad gør man hvis det alligevel sker

  Vi gør alt for at hunden skal nyde sit ophold hos os, men under opholdet på pensionen, eller efter hjemkomsten, kan det ske at hunden får "feriemave".

  Det er specielt første gang hunden er i pension, problemet kan opstå. Dette skyldes ofte stress, fordi den er ude i en ny situation, den måske ikke har prøvet før. Der er mere uro end den er vant til, og den er i aktivitet hele dagen, hvor de fleste hunde har ro på hjemmefronten, når "far og mor" er på arbejde. Tæver i løbetid kan også have indflydelse herpå.

  Det kan også skyldes et skift fra det mad den normalt får, til det vi benytter i pensionen, dette kan forebygges ved at tage hundens eget mad med hjemmefra, så den ikke får et foderskift.

  Når hunden kommer hjem igen
  Undgå at give hunden for mange lækkerier når den kommer hjem.

  Det bedste er at give den tykmælk og ris det næste døgn.

  Skulle hunden alligevel gå hend og få tynd mave, skal den faste i et døgn så maven kan få ro. Derefter skal hunden fodres , med ris og tykmælk, til maven er i orden. Man kan evt. tilsætte noget kogt kylling, nogle fiskeboller el. tørt franskbrød.

  Når afføringen efter 2-3 dage er normal igen, begynder man at supplere, lidt efter lidt med hundens eget foder.

  Hold øje med at hunden stadig er glad og opfører sig som den plejer. (den er selvfølgelig træt efter at den stimulering, den har været udsat for)

  Vi gør alt for at hunden skal nyde sit ophold hos os.

 • Ankomst og Afhentning


  Hunden skal føres i snor på pensionens område. Ved ankomsten beder vi om nødvendig information. Giv evt. adresse og telefonnummer på, hvor De opholder dem. Undgå store afskedsscener, da det kan gøre hunden urolig og hæmmer, at vi får en god kontakt med hunden fra starten.

 • Vaccination


  Alle hunde skal være vaccinerede inden for det
  sidste år. Husk at medbringe vaccinationsattest hver gang hunden skal passes. Husk at loppebehandle inden katten kommer i pension, så forbygger du, at katten får lopper med hjem.

  Balling hunde og kattepension kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle sygdomme, hunden måtte få mens den er hos os.

 • Priser og åbningstider


  Se vores åbningstider og alle vores priser på hunde og katte pension, under priser og åbningstider i menuen foroven