• Katte pension

  Et dejligt ferieophold for din kat

  Vi har 35 års erfaring med pasning af katte. Vores hold af kompetente og dygtige ansatte har alle flere års erfaring, med pasning af dyr. Fælles for os alle har vi en stor kærlighed til hunde og katte og vil gøre alt for at din bedste ven, får så godt et ophold hos os som muligt.


  Under sit ophold hos os har katten rig mulighed for nye indtryk og stimuli. Det er således normalt at nogle sover lidt ekstra de første dage efter hjemkomsten - det skyldes at de har haft er aktivt ophold hos os. Sygdom. Eventuel sygdom vil straks blive behandlet af pensionens tilsynsførende dyrlæge, eller, hvis det er muligt, kattens vante dyrlæge.

  Vi vil gerne sikre at du og din kat får den bedste oplevelse med os, vi har derfor herunder beskrevet pensions forløbet. Hvis det ønskes at bese pensionen, inden et evt. ophold, eller hvis i har spørgsmål, er i velkomne til at ringe til os på tlf: 97564517

  Se alle priser her

En dag i pension

Sådan vil en normal dag i pensionen foregå

 • Pensionens døgnrytme:


  07.30-12.00
  Vi gør rent og rydder op. Der snakkes med kattene, fodres, og alle får rent vand.
  12.00-16.00
  Kattene har ro.
  16.00-19.00
  Kattene får evt. mad og drikke.

 • Kost:


  Kosten består af varefaktakontrolleret tørfoder med mineraler og vitaminer. Vi kan også fodre med vådfoder, hvis dette ønskes.

  Der må gerne medbringes eget foder.

  Der fodres 1 gang daglig - ønskes noget anderledes, gør vi gerne dette efter aftale.

 • Motion og kontakt:

  Katten har flere gange daglig mulighed for social leg og kontakt med os.

  Desuden har alle katte adgang til en udendørs løbegård, hvor de kan få frisk luft og motion.

 • Ankomst og Afhentning


  Ved ankomsten beder vi om nødvendig information. Giv evt. adresse og telefonnummer på, hvor De opholder dem. Undgå store afskedsscener, da det kan gøre katten urolig og hæmmer, at vi får en god kontakt med katten fra starten. Ønsker De at bese pensionen, er De velkommen. Ring da og aftal tid.

 • Vaccination


  Alle katte skal være vaccinerede inden for det sidste år. Husk at medbringe vaccinationsattest hver gang katten skal passes. Husk at loppebehandle inden katten kommer i pension, så forbygger du, at katten får lopper med hjem.

  Balling hunde og katte pension kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle sygdomme katten måtte få mens den er hos os.

 • Priser og åbningstider


  Se vores åbningstider og alle vores priser på hunde og katte pension, under priser og åbningstider i menuen foroven